Viisaasti masokisti

Runoilija pesusienipilvi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.4.2010
Viimeksi paikalla: 11.7.2022 22:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Joku toivoo että joskus rakastuisi niin
että illat itkisi itsensä kyyneliin,
saisi elää päivät sydänsuru kotinaan,
koska suru tekee onnesta onnellisempaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot