Väsyttäisi heikompaakin

Runoilija pesusienipilvi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.4.2010
Viimeksi paikalla: 11.7.2022 22:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Nyt ei jaksa enää
sattuu liikaa

Kätesi kosketus on hellä
väliin salakavalasti
iskuja, viiltoja

Arvet jää
repeää auki kerta toisensa jälkeen
umpeutuvat, unohtuvat,
mutta pysyvät

Nykysin kontrasti on liian suuri
olet tavallista rakkaampi
ja huumeesi vahvempaa

samalla lyöt maahan
lujempaa
uppoan asfalttiin

eikä minua nosteta ylös
ei enää edes täällä
missä olin ennen turvassa
lapsi
nyt vain siipeilijä

Vain sinun
satuttava kätesi
korjaa minut hetkeksi
tuhotakseen uudestaan

senkin
itseäsi tiedostamaton
sadisti

Kuinka kauan pystyt enää
saamaan minut sinnittelemään
valheessa
jota luulen elämäksi?

Selite: 
Kun yhdelle päivälle kasautuu oikeastaan ne kaikki elämää tällä hetkellä painavat murheet
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot