Päiväkahvit

Runoilija ce8da903ebdf1d81cae5115429e94b25

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2013
Viimeksi paikalla: 8.6.2018 0:32

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Ilman tunteita ei ole elämää!
 

Laahustan keittiöön,
ylläni roikkuu t-paidan päällä musta nyppyyntynyt villanuttu peittäen puoliksi virttyneet olohousuni.
Tartun keittimen pannun kahvaan laskeakseni siihen vettä, tarvittavan määrän kertoo hento värjäytymä miltei pohjalla pannun sisäpinnalla.
Yhden kupin keittimiähän ei ole, joten keitän kaksi.
Otan mukini kaapista ja lirutan valuneen kahvin sen täytikkeeksi.
Istahdan ääreen keittiön pöydän,
tuijotan edessäni olevaa höyryävää mukia mustine kahveineen.
Mukin kyljessä ilkkuvalle hymynaamalle toivotan hyviä kahvihetkiä ja hörppään mukista.

Kas! kahviseuraa, naapuri näkyy kolaavan pihaansa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot