Leikki kesken

Runoilija Versonen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

19 vuotias tyttö täällä kirjoittelee :) Vuodesta 2006 oon runoja kirjotellu tähän vuoteen saakka ja sen kyllä huomaa kun kirjotustyyli on vähän kehittynyt (toivottavasti) parempaan suuntaan. Älkääkä vain lukeko pelkästään uusinta runoa, koska uusin runo ei välttämättä aina ole se parhain. :)
 

En halunnut satuttaa
En halunnut antaa itsestäni sellaista kuvaa

Luulin, että tiedät etten aio pettää miestäni kanssasi
Ajattelin sinun olevan leikissä mukana

Olit oikeassa kun sanoit, että annoin turhaan olettaa välillämme olevan jotain

En aikonut tätä ikinä paljastaa
Et ollut meistä kahdesta se ainoa, joka tunsi välillämme yhteyden
Minä vain olin se ainoa, joka tajusi jättää leikin ajoissa kesken

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot