Horros

Runoilija Kirsikkakahvi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kävelin vesisateessa välittämättä mistään
korkokengän poikkimennyt korko takintaskussani
tuhansien vesihelmien piiskatessa naamaani
en välitä mistään
mascara levinneenä poskilleni, tukan roikkuessa märkinä spagetteina naamaani vasten
en välitä vaikka näytän märältä koiralta
sillä nyt on syksy
ja lehtien pudottua, väriloiston kadottua
minulla on oikeuskin näyttää riutuneelta
kiitos syksy kun tulit
nyt saan vaipua taas horrokseeni
eikä minun tarvitse välittää mistään

Selite: 
Tein äidinkielen kurssia varten työn nimeltä 'Neljä vuodenaikaa, neljä tunnetta' Ei varmaan tarvitse pahemmin enää kertoa, että tämä edusti syksyä ja tunnetilana: huojennus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot