Mitäkö olet minulle?

Runoilija Kirsikkakahvi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kerran sinut koville pistin
kysyin sinulta mitä mieltä olet minusta
luettelit hämilläsi pitkää listaa
ylistit minut maasta taivaaseen
välillä loit kysyvän katseen minuun
tällaistako vastausta odotin?
kuulemani mukaan olin sinulle tärkeä
tärkein kaikista
ihana
ihanin kaikista
kaunis
kauniimpi kuin kukaan muu
listan jatkuessa keskittymiseni herpaantui viimein
kysyit hieman närkästyneeseen sävyyn:
no kerro sinä sitten, mitä mieltä olet minusta?
vastasin:
olet mulle hiekkaa varpaissa
kepeyden kevyt askel
eikä minun tarvinnut sanoa mitään muuta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää oli hieno... kivasti kirjotettu

 

Käyttäjän kaikki runot