Matkustaja

Runoilija Kirsikkakahvi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

pakkasin laukut valmiina lähtöön
jättäisin taakseni kaiken paskan
mihin olen jo niin kyllästynyt
vaikka tiedän että pakeneminen vain
paiskaa ovet kiinni mahdollisuudelta surra
ei auta unohtamaan kirsikkapuut Japanin
ei Teneriffan hiekkarannat
eikä varsinkaan Eiffel-torni Pariisin, jonka alla pariskunta kiihkeästi suutelee
mutta olen sentään monta sataa kilometriä kaukana sieltä missä koti on
sieltä missä sinä olet

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot