Keinuhevonen

Runoilija Kirsikkakahvi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nakerretut narunpätkät harjanasi valtaa
kultanapit silmissäsi ovat jo kuluneet
ja harmaat.
Muistatkos kun monta vuotta sitten ratsastimme kovin?
Mitä vain tekisin jos vielä saisin tovin.
Samettinen satula niin pehmeältä tuntuu
Sitä kun silittää voisin, ilahtuisin niin
mut minkäs sille voi jos kuumuus, liekit
nuolivat sut pois.

Lämpimänä sinä hepo pidit meitä hetken
Nyt kylmyys valtaa ruumiin
kun teit sun viimeisen retken.

Selite: 
Äidinkielentunnilla tehtiin runoja!
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvää syntymäpäivää:)

runo on ihan hassu, niin haaveileva/muisteleva ja kaipaava, mutta silti hymyilyttävä

 

Käyttäjän kaikki runot