Nimetön

Runoilija Huurre

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on niin syvältä. Onneksi on asioita, jotka tekevät siitä elämisen arvoista kaikesta tuskasta huolimatta.
 

Joskus tuntuu
vain unelmissain olet vierelläin
ja kun herään,
oletkin vain unta.
Sitä samaa tuskaista unta,
joka päivä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Musta on hyvä ettei taiteilla liikaa. Hieno kaikessa yksinkertaisuudessaan!

Musta on hyvä ettei taiteilla liikaa. Hieno kaikessa yksinkertaisuudessaan!

 

Käyttäjän kaikki runot