Olemisen onnea

Runoilija YönKirahvi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.10.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

en jaksa kertoa itsestäni mitään.
 

Maailma on puhdas
lämpimässä sylissäsi
aika pysähtyy

Pölyhiukkaset laskeutuvat
ympärilleni kietoutuneitten käsiesi päälle
kun vain olemme
Ikuisesti

Selite: 
parasta aikaa päivässä on vain oleminen.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot