Jokaisen runo

Runoilija meze1

mies
Julkaistu:
14
Liittynyt: 12.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

**Jokainen päivä on uusi mahdollisuus**
 

Piirtyvä varjo seuraa mukana, kuin suuri painolasti pienen ihmisen selässä. Ihminen jatkaa matkaa, askel kerrallaan.

Mäen alhaalla pilvet peittävät kulahtaneet kasvot, joihin kukaan ei ole luonut iloista vilkausta lyhyen elämän aikana.

Askel kerrallaan, painaa taakka selässä enemmän.
Mäen päälle ajatuksissaan hän antaa periksi..elämälle.

Elämän virta nostaa kulkijan mäen päälle, jossa hän näkee valon. Valon joka sokaisee ihmisen silmät kulkeissaan.

Lämmin tunne painautuu kasvoille, muovaten sen kauniiksi ja hymyileväksi jälleen. Antaen voimaa kulkea eteenpäin.

Ihminen jatkaa elämää hymyillen, unohtaen kivun ja tuskan. Niiden tunteiden eteen on laskeutunut rakkaus ja ilo.

Selite: 
Elämän tie rakkuden ja tunteiden alamäissä...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot