Nimetön

Runoilija delioncourt

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.8.2006
Viimeksi paikalla: 9.10.2020 2:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voin herätä aamulla viivyttäen silmieni avaamista,
ettei tarvitsisi palata todellisuuteen

Voin odottaa vielä kuukauden
tai hetken jos toisenkin,
voin odottaa enemmänkin

loppuunpalaneen ruumiinkin saa vielä henkiin,
vaikkei ehkä niin helposti, mutta kuitenkin

aamuisin silittelen toisen niskaa
ja kosketukseni saattaa tuntua toisen iholla
tulelta

yhtä kuumaa ja polttavaa,
kuin eräs päivä lumihiutaleet kasvoillani
kuin tuhansia tulipalloja itkemisen jäljiltä

päässäni satatuhatta sanaa ja ajatusta,
jotka eivät koskaan löydä äänihuulia

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

upee runonen, tähän fiilikseen on aika helppo samaistua!

 

Käyttäjän kaikki runot