Imelää lässytystä

Runoilija Kummallista

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.4.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haluaisin niin halata Sinua
Pitää syleilyssäni
Olla läsnä
Kuunnella, ja tulla kuulluksi
Tehdä asioita kanssasi
Nähdä ja tuntea sinut
Jakaa ajatuksia

Minä en ole sellainen,
kuin viimeaikainen elämäni
ja puheeni
antaisivat ymmärtää.

Luulen, että voisit nauttia ajasta kanssani,
että sinulla olisi hyvä olla seurassani.
Minä nauttisin ajasta kanssasi, olosta seurassasi.
Voisinpa olla kanssasi.

Olisin ystäväsi, rakastajasikin,
mikäli sellaista toivoisit.
Olisin tukenasi, seuranasi.
Et olisi yksin.

Selite: 
Hahaa en oikeasti ole noin hempeä, ehkä. Tykkään vain luoda voimakkaita ja tunnepitoisia mielikuvia ajatuksissani, kokeakseni jotain.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot