Unesi.

Runoilija iinamarjaana

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 30.7.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olit kaunis nukkuessasi siinä,
täydellinen ihana ystäväni..

vaikka salaa toivoisinkin juuri sinun...
olevan vähän enemmän.

Selite: 
♥
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloinen.

 

Käyttäjän kaikki runot