Tahallaan

Runoilija Amor

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Miekka välähtää auringonvalossa uppoaa lihaan: rakkaus
 

pyörä hajoaa
tahallaan
naiset ovat kylmiä
tahallaan, tietenkin

jokaikinen asia potkii armotta päähän
kysymättä
tahallaan

toivottavasti
luoja, toivottavasti
et oo kertonut rakastavasi mua
koska haluat sen olevan jotain erikoista

kerro että oot vältellyt sen sanomista
tahallaan

tahallaantahallaantahallaan
tahallaantahallaantahallaan
tahallaantahallaantahallaan

nuo pienet sanat
kerro että kaikki on huonosti koska
sinä et ole sanonut niitä minulle

tahallaantahallaantahallaan
tahallaantahallaantahallaan
tahallaantahallaantahallaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä runossa on jotain kuvarunoa ja jotain dadaa. Sana on kiehtonut, se on vienyt kirjoittajan mukanaan, se tanssittaa myös lukijaakin.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Amor Syksy 4.9.2006 1 Runo
Amor Joutsen 6.10.2007 1 Runo
Amor Ah, putkinäkö 29.7.2007 1 Runo
Amor Pau 1.10.2006 1 Runo
Amor Tahallaan 5.10.2006 1 Runo
Amor tappaja 31.1.2007 0 Runo
Amor Nimetön 30.7.2008 0 Runo
Amor joskus 18.10.2006 0 Runo
Amor ego 19.10.2006 0 Runo
Amor Din lilla jävel 5.10.2006 0 Runo