joskus

Runoilija Amor

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Miekka välähtää auringonvalossa uppoaa lihaan: rakkaus
 

tää on aika vaarallista sanoo mutta mulla on just nyt ihan helvetinmoinen ikävä sua

mä en osaa tasapainotella järjen tai tunteen välillä
se on jompikumpi

jos ajattelisin järkevästi en ikävöis sua niin hirveesti
mut kun ajattelen vaan tunteilla

jos oisin vaan hiljaa

oot luultavasti niin helvetin kyllästynyt mun sekoiluun

haluisin niin taas pitää sua sylissä ja pussata sua
mutta tiiän että se aloittais vaan
koko saman homman alusta

oonko mä oikeesti näin vaikee ihminen?

toivon vaan etten ois yhtä vaikee sulle
kuin oon itselleni

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Amor Syksy 4.9.2006 1 Runo
Amor Joutsen 6.10.2007 1 Runo
Amor Ah, putkinäkö 29.7.2007 1 Runo
Amor Pau 1.10.2006 1 Runo
Amor Tahallaan 5.10.2006 1 Runo
Amor tappaja 31.1.2007 0 Runo
Amor Nimetön 30.7.2008 0 Runo
Amor joskus 18.10.2006 0 Runo
Amor ego 19.10.2006 0 Runo
Amor Din lilla jävel 5.10.2006 0 Runo