Pau

Runoilija Amor

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Miekka välähtää auringonvalossa uppoaa lihaan: rakkaus
 

Voi pieni tyttö
miten mikään voi edes olla noin suloista?
maailman lempeimmän ja ihanimman näköinen otus
enkä saa sanaa suustani

Pitkät pehmeät katseet
tyttö sä oot kynnet liitutaululla
ja sä oot pehmeää samettia
samaan aikaan

voi luoja että haluan sut

unohda mitä me ollaan
unohda järjen ääni
anna tunteilles valta,en pistä pahakseni
suutele mua
syleile mua

mä en uskalla,pelkään mitä meistä ajatellaan
kun uskaltaisin sanoa miltä musta tuntuu

mut jonain päivänä jossain
sanon kuinka ihana oot

heti sun jälkeen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on asetelma: Mies ja Lolita. Kielletyn rakkauden makua.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Amor Syksy 4.9.2006 1 Runo
Amor Pau 1.10.2006 1 Runo
Amor Tahallaan 5.10.2006 1 Runo
Amor Din lilla jävel 5.10.2006 0 Runo
Amor joskus 18.10.2006 0 Runo
Amor ego 19.10.2006 0 Runo
Amor tappaja 31.1.2007 0 Runo
Amor Ah, putkinäkö 29.7.2007 1 Runo
Amor Joutsen 6.10.2007 1 Runo
Amor Nimetön 30.7.2008 0 Runo