päivä surkeuden

Runoilija jontza

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Always look on the bright side of life...
 

Tänään oli päivä, päivä surkeuden,
ja se tarkoittaa, että olen murheellinen.

Ystäväni hylkäsivät minut, ja lähtivät kauas pois,
voi miksei kukaan, minusta pitää vois?

Hyvin olen hoitanut, oman koulutyön,
mutta murhe tää pitää minut valveilla, koko pitkän yön.

Voi kunpa joku näyttäisi, että todella välittää,
koska silloin loppuisi, ikuinen valvominen tää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Riipaiseva.

Hyvin riimitelty runo. Tuttu tilanne...

samaistuin.. ihana :) synttäreitä myös ! :) ~

 

Käyttäjän kaikki runot