Häät

Runoilija jontza

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Always look on the bright side of life...
 

On juhlat suuret,
musiikki soi.
Rakkaus yhteen,
nuorenparin toi.
Kaunis ilta,
tunnelmaa loi
Eikä mikään häitä,
enää pilata voi.
Kun bändin solisti,
on itse Andy McCoy!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot