Elämä on...

Runoilija jontza

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Always look on the bright side of life...
 

Mielestäni elämä on vuoristorataa,
se kulkee aina tuhatta ja sataa.

Usein elämä on pelkkää piinaa,
toisille ikuista röökiä ja viinaa.

Välillä elämä on mielestäni turhaa,
suunnatonta kipua, itsemurhaa.

Kuitenkin elämä jatkuu vaan,
iloitsen, koska siitä nauttia saan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno. :)

jotenki tää sopi kannustavasti just mun elämän tilanteeseen (: tosi hieno ja oot hyvä riimittelemään.

 

Käyttäjän kaikki runot