Nimetön

Runoilija uliuliuhuhuu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

If it's a broken part, replace it If it's a broken arm then brace it If it's a broken heart then face it
 

Haluan rakkauden kestävän
nyt sen vasta ymmärrän.

Enhän voi saada sitä jonka haluan
se mies on vain mun unelma.
Kai näistä haaveista joskus luovuttava
tätä elämää taas mun jatkettava
Ei se oo nyt mahdollista
tarviin kai vaan aikaa yli päästä-

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot