kaunis kipuni

Runoilija uliuliuhuhuu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

If it's a broken part, replace it If it's a broken arm then brace it If it's a broken heart then face it
 

Tämä kipu on jo tuttua
jotenkin niin rakasta.
Sitä aina silti voin vihata.
Aina luonnani, ei tarvii kaivata.

Kipu tuo yksinäisyyteen lohtua,
voimaa kohdata kaiken loppua.
Voimaa ajatella aikaa onnelisempaa
ja herätyksen aamuun kun ei sitä saa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot