Ette ymmärrä

Runoilija uliuliuhuhuu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

If it's a broken part, replace it If it's a broken arm then brace it If it's a broken heart then face it
 

Niin vitun täydellinen.
Et oo ikinä virheitä tehnyt
Ja aina niin onnellinen.
Etkö oo ikinä surua nähnyt?
Sitäkö luulet olevasi?
Etkö ole ikinä tuntenut mokanneesi.
Et ikinä tuntenut satuttaneesi.
Kuin pyhimys maanpäälläkö olet,
Täydelliseksi kasvanut.
Etkö yhtään asiaa muuttaisi
Jos voisit etkö ajassa palaisi.
Luuletko todella olevasi parempi,
vain muiden menneisyyden takia.
Paskapuhetta, sitä sinä olet,
valhetta muiden ongelmista.
Kyllä olen ihmnen katuva,
mutta myös minä voin muuttua.
En todellakaan ole sellainen enää,
jos et ois kusipää voisit sen ymmärtää.
Joillain elämä vaikeempaa,
Mut jokainen muuttuu jos haluaa.
Niin minäkin tein,
Joten avaa silmät.
Älä arvostele mennyttä,
Elän elämääni nykyistä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot