Venetsialaiset

Runoilija miriamele

nainen
Julkaistu:
1
Liittynyt: 24.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Venetsialaiset
veneet nostetaan vesiltä
lapsiperheet ampuvat raketteja
Juhlitaan mennyttä kesää

Minä en usko venetsialaisiin
mutta kesä saikin mennä jo
kirkkaus vaihtua syksyn sateisiin
pois laske aurinko

Ilotulitus räiskyy yössä
minä näen sinut pitkästä aikaa
Tuuli on hyinen mutta lempeä
viimeinen valssi vielä kerran soittakaa

Viimeinen valssi meille unohdetuille
jotka eivät koskaan oppineet
valehtelemaan
saati unohtamaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot