En tuu koskaa unohtaa meitä

Runoilija PaPuSi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen vielä aloittelija runojen kirjoittamisessa, kerron omasta elämästäni,tunteista...
 

Muistan vielä kun naurettiin yhdessä,
suuniteltiin tulevaisuutta,
haaveiltiin lapsista,
ja yhteisistä matkoista.

Kaikki muuttui nopeasti,
riitoja tuli,
ja pian päätettiin antaa toisillemme tilaa,

Kai sä tiedät että rakastan sua,
Enkä ketään muuta,
Mä en tiedä mitä teen ilman sua,
sä opetit mut nauramaan,
hymyilemään,
muttet koskaan unohtamaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot