Mulla on jo uus..

Runoilija PaPuSi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen vielä aloittelija runojen kirjoittamisessa, kerron omasta elämästäni,tunteista...
 

Jätit mut,
sanoit vain
"Anteeks, mä en jaksa tätä suhdet"

muutaman vuoden päästä,
tuut mun ovelle,
pyydät että voitaisko alottaa alusta,
sanon sulle suoraan..
"Mulla onjo uus"

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot