Anna anteeksi

Runoilija PaPuSi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen vielä aloittelija runojen kirjoittamisessa, kerron omasta elämästäni,tunteista...
 

Anna anteeksi,
etten ollut tukenasi silloin kun minua eniten tarvitsit

Anna anteeksi,
että kerroin omia huoliani, vaikka sinun oli tärkeämpiä.

Anna anteeksi,
etten kuunellut sinua, vaikka minun piti

Anna anteeksi, syy.
koska ilman sinua.. en ole mitään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot