Tyttö....

Runoilija Marbo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tyttö, olet kuin aurinko joka saa minut hymyilemään,
olet kuin vesi joka saa minut piristymään,
olet kuin kaunis enkeli jonka kanssa on ihana nukahtaa,
olet todella kaunis ja tahdon viereesi istahtaa
ja lopulta kanssasi nukahtaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloinen runo ^^

 

Käyttäjän kaikki runot