Ole minun kultani.

Runoilija Marbo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tekisin mitä tahansa vuoksesi,
tahdon sinun luoksesi,
ota minut viereesi,
tule ulos kanssani,
ole minun kultani. <3

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot