Ikävöin..

Runoilija Marbo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Itken joka ilta silmäni kyyneliin,
tahdon takas eiliseen,
tahdon takas luoksesi,
rakastan sua kultani,
tule jo ja ota mut syliisi,
rutista oikein hellästi,
suutele minun kaulaani.

Selite: 
Joku hetken huuma.. :D
Kategoria: 
 

Kommentit

todella hyvä hetken huuma.

 

Käyttäjän kaikki runot