Tahdon sinut...

Runoilija Marbo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos olisin aurinko antaisin sinulle lämpöä.
Jos olisin tuuli hyväilisin varovasti kauniita kasvojasi.
Jos olisin vesisade huuhtelisin hellästi paljasta vartaloasi.
Mutta minä olen vain minä ja en voi tarjota sinulle kaikkea,
mutta tule luokseni, niin yritän parhaani.

Selite: 
Eka runoni. :P
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot