Nimetön

Runoilija Marbo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tahtoisin saapua yöllä luoksesi,
hiipiä salaa viereesi.
Suudella kauniita kasvojasi,
hyväillä sinun hiuksiasi,
herätä aamulla luotasi. <3

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

voooii ei :) olisin ihan otettu jos saisin tällässii runoja <3
vitsin söpöää! :)
uskon että sunki vierestä tahtois herätä,
jos tällässii runoja satelis ;D
kaunis runo on <3

Vau!!!!!

 

Käyttäjän kaikki runot