Tunnustan

Runoilija ööömmie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

It's funny how you can miss something you never had. <3
 

Kumpa pääsisin eroon tästä,
tunteesta ja tavasta iljettävästä.

Tahdon olla parempi ihminen,
tahdon kaikkien tietävän sen.

En tehnyt sitä tahallani, en aikonut satuttaa,
en ensin tajunnut, en tahtonut itselleni todistaa.

Tiedän sen nyt, eihän ole liian myöhäistä?
Ethän aio tämän vuoksi luotani lähteä?

Kadun kovasti, koitan tapani parantaa.
En tahdo enää pientä mieltäni saastuttaa.

Pyydän anteeksi, pyydän todella.
Tästä lähtien aion sinua hyvin kohdella.

Ei enää tapella, ei jakseta vanhoja muistella.
Ei kai kukaan tahdo mennyttään uudestaan kohdata?

Selite: 
Oon pahoillani käytöksestäni, koitan parantaa tapani. Todella.
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin tästä.
Kauniita ovat runosi.

Vautsi. Tykkäsin hirveesti runon kokonaisuudesta. Sopivasti riimejä ja toistoa. Aihekin on kaunis ja herkkä. Ihan pitää suosikkeihin laittaa.

Pidin tästä.
Kauniita ovat runosi.

Vautsi. Tykkäsin hirveesti runon kokonaisuudesta. Sopivasti riimejä ja toistoa. Aihekin on kaunis ja herkkä. Ihan pitää suosikkeihin laittaa.

 

Käyttäjän kaikki runot