*tyhjä huone*

Runoilija vihvi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tyhjä huone,
jossa pimeässä mobile soittaa yksin hiljaista musiikkiaan,
se ei vielä tiedä,
kukaan ei tulekkaan nukkumaan
sänkyyn sen alapuolella..
Musiikki vihloo korviini,
en vain halua sen loppuvan..
Enkä voi laittaa valoja,
näkisin liian selvästi tyhjyyden
tajuaisin sen..
Paluu todellisuuteen satuttaisi liikaa..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot