*prinsessani*

Runoilija vihvi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Juuri kirjoitin sinusta,
kuinka onnellinen olin sinusta ja
kuinka kovasti tahdoin sinut nähdä,
mutta myös siitä,
kuinka sinun tulisi vielä kasvaa ja voimistua,
jotta jaksaisit ottaa vastaan maailman ihmeellisyyden..
kuin merkkinä siitä pahasta mitä täällä voi tapahtua menetimme sinut..
Miksi juuri minä?
Miksi juuri minulle?

..Minun pieni prinsessa..

Selite: 
jollain tapaa täytyy koittaa asioita purkaa... ei pysty vielä puhuun.. kirjoittaminen jotenkin helpottaa oloa..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot