Hiljaisuuden sanat

Runoilija Vivacious

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hiljaisuudessa kuulen sen
Asian paetun, asian kielletyn
Hiljaa kristallipuro virtaa

Sanat sanomattomat
Teot tekemättömät
Väärin ymmärretyt

Kahdesta ei tullut yhtä
Kahden sirpaleet korjattavana

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava.

Noinhan se joskus menee, sirpaleita vain jää jäljelle ja niitä kokoaa sitten itsekukin

 

Käyttäjän kaikki runot