musta sielu vihreässä takissa

Runoilija nannanana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oranssit
katulamput heijastaa
mustaan
märkään asfalttiin

Jos kaikki valot sammuisi
pystyisikö kukaan minua satuttamaan?

Olisinko siis turvassa
vihdoin...
sinulta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot