Sadepäivä

Runoilija Nargara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2007
Viimeksi paikalla: 30.11.2021 9:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.6.1993

"Ihmiset elävät kuin eivät koskaan kuolisi ja kuolevat kuin eivät olisi koskaan eläneet."
 

Sada, sada taivas tumma
Pudota kauniita pisaroita
Minun mieleni rauhoita,
vie huoleni kasvoilta.

Voin iloinen olla pinkin varjoni alla.

Sada, sada taivas suuri
Tanssi hiljaa lammikoissa,
ropise puun latvoissa.
Anna minun sinulle hymyillä,
sinua ihailla.

Sada, sada lempeästi,
seuraa kotimatkaani
Seuraa aina uniin asti
piilota painajaiseni.

Sateelle hymyni omistan,
se ei tuomitse vaan tanssii vapaana.
Olen onnellinen,
vaikka vain tämän hetken...

Minä, sade ja sateenvarjo.

Selite: 
Tänään satoi. Hymyilin pinkin sateenvarjoni alta ja keräsin katseita.
Kategoria: 
 

Kommentit

pidin harvinaisen paljon

 

Käyttäjän kaikki runot