Hospital Life

Runoilija Natural

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Musikaalinen, sosiaalinen ja uskonnollinen. БОГ ЕДИН! Keep The Faith My Orthodox Brothers
 

Sairaalan haju ei ole mieliksi ja se tekee vielä kipeäksi. Velliruoka voi olla parhaimmillaan tai voisi sanoa pahimmillaan yököttävän näköistä. Mummelit vaeltavat valkoisessa puvussa kohti seinää, he ovat, kuin kärpänen yrittämässä ikkunasta läpi yhtä uudestaan ja uudestaan. Tämä ei Irmeliä haittaa, tietenkään, kun samalla hoitaja avustaa häntä käymässä tarpeillaan.

Biljardipöytä keskellä olohuonetta tekee tv:n katsomiesta vaikeaa ja Irmeli pyytää rumien sanojen kautta nuoria miehiä lopettamaan uutisten ajaksi pelaamisen, mutta eihän nuoret Irmeliä kuuntele vaan pelaavat vielä kovemmin. Ei minkäälaista kunnioitusta ketään kohtaan.

Hoitajat joutuvatkin hoitamaan kaiken, no sehän on heidän työnsä. Kaikkea he joutuvat kestämään ja vielä pienellä palkalla. Yövuorossa on kamalinta, sillä kokoajan saa juosta unissa kävelevien perässä ja yksi on vaikeampi tapaus, kun hän syö samalla appelsiinia ja tämähän on meidän tuttu herttainen Irmeli, joka kiroaa kokoajan, kun appelsiinipalasta löytyy siemeniä. Hoitajat eivät voi kuitenkaa herättää Irmeliä, vaikka haluaisivatkin tämän hengiltä. Lopulta Irmeli saadaan ohjattua petiinsä ja näin taas yksi iloinen päivä pienenen pienessä sairaalassa on ohi, mutta lattia on vielä likainen koska Irmelin appelsiini putosi ja hoitaja astui sen päälle. Siivoojien työtä se on ei sentää urheiden hoitajien.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot