Näkökulma

Runoilija Henrik Pieni

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pistä poika tanssimaan ja poju tanssii
 

Kaunita tyttöjä jahdattin
Niiden peppuja vahdattiin
Silloin ei vielä tajuttu
Ettei se ulkokuori ole se kovin juttu
Kun universumi sulle huutaa että toi on se oikea
Vaikka kauneusihanteen näkökulmasta soikea
Kannattaa seurata sitä kipinää
Koska kun se alkaa se eii lopu ikinä

Selite: 
Rakkaus on syvällisempää kuin kuori
Kategoria: 
 

Kommentit

Tärkeintähän on sisin.Hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot