RaCCaani

Runoilija Henrik Pieni

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pistä poika tanssimaan ja poju tanssii
 

Päästäni kasvoi puunjuuri
Siinä oli mun kaikki tuuri
Aivot kaivoi syvempää kuoppaa
Elämä oli makeaa sekametelisoppaa
Opiskelin uimaan
Sitten heti aamu tuimaan
Aloin asioita puimaan
Kotiin palaten
Rakkaita halaten

Selite: 
Hannele Sieniliemi
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot