Pieni poika

Runoilija SyksyTyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kaikista kommenteista, piristävät päivääni :)
 

Pieni poika hipsuttaa
pimeään huoneeseen

Tuttu tuhina ympäriltä kuuluu

Silmiini katsoo
sänkyyn kävelee

Valkoisen peiton
muhkeaksi laitan

Varpaille vilu tule

Yksinäisen nallen korista
viereesi laitan

Päiväunet toivotan
päätäsi vähän vielä silitän

Katsot lapsenkatseellasi
suoraan rakkautta etsien
sanomatta sanaakaan

Pidän sinusta huolta
pieni lapsi.

Selite: 
Kertoo lapsesta, joka kokenut ihan liikaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on herkkä ja liikuttava.

 

Käyttäjän kaikki runot