Nuori koivu

Runoilija SyksyTyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kaikista kommenteista, piristävät päivääni :)
 

Nuori,
ohut koivu.

Värisee tuulessa.

Heiluu.
Huojuu.

Juuret sammaleen peitossa.
Katkeilee.

Tuuli ujeltaa.

Haluaa olla vaan kaveri.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vallan mainio! Tuo lopetus on hyvä

Minäkin pidin tästä.

Minäkin pidin tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot