rakkautta vain

Runoilija ssini

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 25.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

silmiin surullisiin, onnen pilke ilmaantuu,
kun luottaa jälleen jään allaan kantavan,
mutta sisimmissään vielä niin haavoittuvainen,
arvelee itsekin olevansa erilainen,
mutta nyt uskoo onnen löytyneen,
uskaltaa tuulta siipien alle koittaa ottaa,
hetken uskoo elämään,
onneen ja rakkauteen,
mutta kävi tuuli liian kovaksi,
kun kaikki taas kaatuu,
kyyneleen tuntee surusilmä poskellansa,
kun ajattelee loppuelämän yksin elävänsä,

pian kauniiseen uneen väsyneenä vaipuu,
uskoo on paikkansa nyt löytänyt,
kun silmänsä sulkee kauniiseen uneen,
paikkaan nyt aivan toisenlaiseen,
uskon; kukaan ymmärtänyt ei, hän kaipasi rakkautta vain

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
ssini ei enää 17.1.2007 4 Runo
ssini isälleni 19.9.2006 2 Runo
ssini ikävä 25.7.2006 1 Runo
ssini Nimetön 19.9.2006 1 Runo
ssini tuulen henkäys 26.7.2006 1 Runo
ssini sisältä kuollut 20.9.2006 1 Runo
ssini V 13.9.2011 0 Runo
ssini rakkautta vain 25.7.2006 0 Runo
ssini rakas vihollinen. 29.11.2006 0 Runo
ssini Nimetön 15.3.2007 0 Runo