Nimetön

Runoilija HeartBreak1

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 28.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I just walk forward to Long Road. It just goes on and on, forever.
 

Yksinäisyys tää,

en voi mä käsittää,

kuinka hankalaa on tää, ei mikään mieleen jää,
kun kaikki häviää.

Tunnen yksinäisyyden musertavan mua,
kun ei pian oo enää sua.

Mä rakastan sua, tahdon kuunnella sua,
mä tarvitsen sua, niin kauan kun vielä sydän haluaa.

Et sortuis siihe juomaa, ei tää elämä voi olla nii julmaa,
mä oikeesti pyydän sua, suuri toive voisipa toteutua.

Toivoa voi, juosta sun luo, jankuttaa, älä enää juo.

Mutta jos lapsesi sanat ei riitä, kuka oon sulle jankuttamaan, oonhan sut nähny, siinä olotilassa, mut ei se riitä todistaa sulle, miten humalassa ihminen voi olla.

Selite: 
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot