Without you

Runoilija HeartBreak1

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 28.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I just walk forward to Long Road. It just goes on and on, forever.
 

Kylmä ilma,
virtaa sisälle,

kuin seisoisi ulkona vähillä vaatteilla,
kaikki paikat jäässä,

vain enää yksi lämmike,
rakas koira <3

Jos sinua ei olisi..
olisin kylmä kuin lumi,
yksinäinen kuin susi..

Surullinen kuin...
Ei kukaan olisi niin surullinen...

Tämä ainut, ihana asia,
saa minut lämpenemään.

Rakas..

Älä ikinä lähde.
.
.
.
.
.
.
.
.
Kuuntele nyt...
.
.
.
.
.
.
.
.
usko...
.
.
.
.
.
.
.
.
pysy täällä, niin kauan kun minäkin.
.
.
.
.
.
.
.
.
älä luovuta
.
.
.
.
.
.
.
.
niin minäkään en.

Olet vain niin ihana. <3

<3

Selite: 
:D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot