Kuinka paljon tunnen sinua kohtaan

Runoilija Pikku suklaa

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei ole mitään hyötyä siitä jos luet runojani ja jätät kertomatta mielipiteesi.
 

Kuulin, että olit huonossa kunnossa.
Sisimpäni valtasi pelko, ahdistus, suru, huoli ja suunnaton kaipaus.
olet minulle jotain,
jota en koskaan tiennyt tarvitsevani,
mutta nyt pelko menettämisestäsi on murtaa minut.
En voi edes päästä luoksesi.
En voi tulla katsomaan sinua,
piristämään tai edes kertomaan
kuinka tärkeä olet minulle.
Enemmän kuin mitään muuta toivon,
että voisin tehdä edes jotain.

Haluaisin kertoa sinulle,
ettei sinun tarvitse pelätä.
Haluaisin lohduttaa sinua
kun itket kipua ja muutakin.

Haluaisin kertoa kuinka paljon tunnen sinua kohtaan.

Selite: 
Hän joutui 1.4 aamuna rekkakolariin.
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin! Juuri järkyttävät tragediat herättävät meissä tuon halun olla lähellä, lohduttaa ja sanoa jotakin...niin, siitä tiedämme olevamme elossa, emmekä sisäisesti kuolleita. Voimia sinulle ja paranemista hänelle! Koskettava on runosi!

Niin! Juuri järkyttävät tragediat herättävät meissä tuon halun olla lähellä, lohduttaa ja sanoa jotakin...niin, siitä tiedämme olevamme elossa, emmekä sisäisesti kuolleita. Voimia sinulle ja paranemista hänelle! Koskettava on runosi!

 

Käyttäjän kaikki runot