Joulun aikaan

Runoilija mysticom

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämän opiskelija, jolla tuntuu olevan paljon rästikursseja.

Tahdon kiittää kaikista arvosteluista näin etukäteen.
 

Löytynyt ei korttia tarpeeksi suurta,
johon terveiset toivottaen olisi voinut piirtää.
Tavoittanut en ajankohdan syvintä juurta,
kykene en taikaa ajan sinulle siirtää.

Silti kaikkea hyvää,
toivon aikaan tähän.
Rauhaa kovin syvää,
tuokoon tuleva lämpöä enemmän kuin vähän.

Selite: 
Jokavuotisen tekstiviestitervehdyksen pohdinta sai aikaan tälläisen. Ei ehkä paras mahdollinen, mutta saa kelvata tähän hätään.
Kategoria: 
 

Kommentit

Minä ainakin olisin ilahtunut enemmän kuin kovasti, jos tällaisen olisin saanut niiden tavallisten "Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!" viestien sijaan.

 

Käyttäjän kaikki runot