Iltanuotiolla

Runoilija mysticom

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämän opiskelija, jolla tuntuu olevan paljon rästikursseja.

Tahdon kiittää kaikista arvosteluista näin etukäteen.
 

Tiesivät muinaiset kertoa,
iltanuotiolla istuen.
Silmin sumein kaipaillen,
olotilasta jolle ei vertoa.

Sumeni aistit kaikki,
pehmeni pää.
Oli filmi monasti poikki,
suli hehkussa jää.

Ei tarvinnut temppuja uudelleen keksiä,
sukia pistoksensaaneiden hapsia.
Käytettiin luolamiesten niksiä,
tiedettiin kuinka tehtiin lapsia.

Selite: 
Kaikenmoisia houreita sitä kumpuaakin mielensyövereistä nälissään ruokaa laittaessa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot