Luoksesi

Runoilija mysticom

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämän opiskelija, jolla tuntuu olevan paljon rästikursseja.

Tahdon kiittää kaikista arvosteluista näin etukäteen.
 

Puskee aallot vasten kylkiä,
rauhattomana ympärillä meri.
Jälkiä jätä ei alus eksynyt,
levotonna yllä aaltojen.

On ajatus kuiten selkeä,
tyyni sisällä veri.
Nyt mielenrauha löytynyt,
ulapoilla kulkien.

Tuntu hiustesi tummien,
suorastaan minulle huutaa.
Kuvajaisesi muisto,
luoksensa kutsuu.

Kosketus huulten täyteläisten,
läpi sielun sivaltaa.
Muistojen suisto,
odotuksesta mieli pakahtuu.

Selite: 
Tämän omistaa voisi neidille, jonka nimeä en tiedä. juuri hänelle asiakkaiden palvelijalle, joka mukaansa voisi viedä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot